Яким знакам у ці вихідні пощастить найбільше – гороскоп на 4-5 лютого

4-5 лютого - дні наполегливості та саможертовності. Першим буде той, хто готовий пожертвувати відпочинком заради своєї мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Хто довго вагатиметься прогавить усе, - каже астрологиня. Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними зникнуть неприємності. У неділю місяць уповні. Кров вируватиме в жилах. Полежати на дивані навряд чи вдасться. Душа й тіло потребуватимуть руху і вражень. Подорожуйте, тренуйтеся, не відмовляйтеся від фізичної праці. Демонструйте свої досягнення. Прагніть перемоги. Інформація не триматиметься в пам'яті. Усе важливе краще записувати. Відкладіть похід по крамницях. Є ризик придбати неякісні товари за чималі гроші. Найбільше у ці дні пощастить Тельцям, Левам і Скорпіонам. Не бійтеся експериментувати. Ви неодмінно досягнете своєї мети".

Овен (21 березня 20 квітня)

Самотужки мало що зможете вирішити. Але у хорошому тандемі з перевіреними партнерами маєте шанс упевнено прорватися вперед. Генеральне прибирання заплануйте на суботу. Це зробить ваше житло комфортним і затишним.

Телець (21 квітня 20 травня)

Не опускайте нагоди потеревенити на вулиці, листуйтеся у соцмережах. Заведете корисне знайомство. Відсутність романтичного настрою заганятиме у сумні спогади. Озирніться навколо. Поруч є люди, які не зводять з вас очей.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Непокоїтимуть справи, які не можете довести до пуття. Даремно хвилюєтеся і не спите вночі. Успіх на вашому боці. Записуйтеся на тренінги. Пам'ятайте, ніколи не пізно вчитися і починати щось з нуля.

Рак (22 червня 22 липня)

Зміни в особистому житті вас засмучуватимуть. Почуватиметеся самотніми. Прийміть ситуацію такою, як вона є. Пам'ятайте: усе, що зараз руйнується і ламається до добра. Попереду набагато кращі часи.

Лев (23 липня 23 серпня)

Проаналізуйте свої успіхи за перший місяць року і пріоритети на найближче майбутнє. Якщо виявили неполадки у сантехніці, газовому постачанні чи електромережі, викликайте спеціальні служби. Не намагайтеся виправляти щось самостійно. Мінімалізм у їжі виявиться корисним. Їжте малими порціями, м'ясо замініть на рибу.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не обговорюйте знайомих за їхніми спинами, не поширюйте пліток. Обираючи техніку для дому, довіртеся порадам консультантів. Вони допоможуть обрати річ, яка працюватиме довго і справно. Добрий час, аби вчитися готувати. Нюх і смак вас не підведуть. Здивуєтеся своїм кулінарним здібностям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Терези (24 вересня 23 жовтня)

У неділю все кардинально може змінитися на краще. Досить гризти себе. Спробуйте намалювати те, що вас турбує. У такий спосіб знайдете вихід зі скрути.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Це ідеальний час, аби взяти відпустку на кілька днів. Менше активності виявляйте у соціальних мережах. На вас нападатимуть, а кожну думку намагатимуться розкритикувати. Щаститиме в особистому житті. Почуватиметеся коханими та жаданими.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Відчуєте, що життя штовхає вас у правильному напрямку. Зміни в економіці підуть вам на користь. Усе, що плануєте, вдасться реалізувати сповна. Через випадковий флірт з товаришами відштовхнете від себе кохану половинку. Не піддавайтеся спокусі. Любовні інтрижки принесуть багато болю і розчарувань.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Покупки будуть вдалими. Лише не варто купувати електроніку і засоби зв'язку, а також змінювати електропроводку в домі. Зацікавить спілкування із старшими за віком партнерами. Може розпочатися незвичайна особиста історія.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Більше уваги присвятіть саморозвитку. Читайте, вивчайте іноземні мови. Купіть для дому дрібничку, яка підніматиме настрій. Вдалий час, аби купувати меблі для дому. Майстрів, які їх збиратимуть, викликайте у суботу.

Риби (21 лютого 20 березня)

Беріть з собою вдосталь готівки, коли вирушаєте у магазин. Карткою зможете розрахуватися не усюди. Не йдіть проти течії. Прислухайтеся до підказок долі.

Лютий місяць освідчень і несподіваних зізнань. Довідаєтеся про почуття людини, яка раніше була небайдужою вам.