Андрій Макаревич – Путін ненавидить Україну та провокує Третю світову

На думку легендарного музиканта Андрія Макаревича, геноцид українського народу може стати початком масштабної війни, яка охопить багато країн – Третьої світової.

Андрій Макаревич відзначив схожість ставлення Путіна до українців та Гітлера до євреїв. На думку музиканта, саме ненависть до єврейського народу та Голокост стали вирішальними перед початком Другої світової війни. Таким чином, у 2022 році все може повторитись, але тільки з українцями, а війна Росії з Україною може стати початком Третьої світової.

«Я просто намагаюсь зрозуміти. Можете вважати мене ідіотом. Гітлер ненавидів євреїв. Причина невідома. Ненависть була ірраціональна і настільки сильна, що він влаштував Голокост. За що Путін так ненавидить Україну? За те, що там є справжні вибори? За те, що вона хоче бути вільною та не хоче в совок? І ця ненависть змушує його бомбардувати прекрасні міста та вбивати мирних жителів? Навіщо? Він справді хоче третю світову? І всерйоз думає її виграти? Росія вже багато виграла за два місяці? Боюся, це лише початок», – написав Андрій Макаревич.

Андрій Макаревич офіційно став ворогом РФ через підтримку України після анексії Росією Криму та розв'язання війни на сході нашої країни. На своїх сторінках у соцмережах артист дискутує про те, чому Путін віддає накази на вбивства мирних людей та повне знищення українських міст.