Апельсиновий сік – найкращий для довголіття

Вчені довели, що апельсиновий сік багатий на вітамін С та інші елементи, які впливають на довголіття людини.

Апельсиновий сік, зроблений у домашніх умовах, який не піддавався термічній обробці, містить багато вітаміну С та флавоноїдів. Напій зміцнює імунну систему, позитивно впливає на роботу серця та сосудів.

Сучасні дієтологи зазначають, що апельсиновий сік корисний для серця завдяки флавоноїду гесперидину.

Практичні дослідження демонструють, як апельсиновий сік знижує тиск, стабілізує рівень холестерину.

Апельсиновий сік вважається добрим джерелом вітаміну С. Цей вітамін зміцнить імунітет і захистить від застудних хворіб. Крім цього, апельсиновий напій знизить можливість ожиріння, зменшить внутрішні запалення і знизить артеріальний тиск.

Певні поживні речовини в апельсиновому соці допомагають організму почуватися більш комфортніше та скоріше адаптуватися у стресових умовах. Хронічний стрес, як відомо, здатний викликати тривожний стан, розвиток пухлин, накопичення бляшок в артеріях і хворіб серця.

Апельсиновий сік, випитий зранку натощак, підтримає організм протягом дня. Людина буде відчувати заряд бадьорості, краще всмоктування інформації, зріст адаптивних можливостей.

Проте тим, хто має проблеми із шлунком, споживати апельсиновий сік треба дозовано і обережно. Він підвищує рівень кислотності та може спричинити дискомфорт системи травлення.