Ірма Вітовська допомагає українцям

Навесні цього року глядачі чекали на прем'єру серіалу «Молода», де одну з провідних ролей виконала талановита українська актриса Ірма Вітовська. Однак ці плани зламала війна, розв'язана путінським режимом проти України.

Зйомки та постпродакшен були тимчасово припинені та заморожені до перемоги.

Знімальна група зосередилася на наближенні нашої перемоги – у лавах ЗСУ, у територіальній обороні, серед волонтерів. Ірма Вітовська також не стала винятком.

«Допомагаю виїжджати вимушеним переселенцям до Європи та розміщуватись там. Дуже рада, що спромоглася бути причетною до допомоги, стати членом італійської асоціації, у мене з'явилася купа друзів, завдяки яким дуже багато жінок і дітей знайшли житло. За цей час ми перевезли чимало сімей, що втекли від обстрілу, з різних територій. Ми їх відвозимо до кордону, відправляємо, влаштовуємо, формуємо списки, робимо реєстр, хто де поселився, тримаємо зворотний зв'язок з великою кількістю людей. Мені дали перепустку, і я можу супроводжувати в автобусах групи людей до кордону. Чоловік теж волонтерить, лише у Києві. Він допомагає армії», – розповіла Ірма Вітовська.

З перших днів російської агресії Ірма Вітовська не залишилася осторонь і не мовчала. Вона робила гучні заяви у зверненні до міжнародних представників, закликаючи зупинити божевілля путіна.