Як поганий імунітет впливає на суглоби?

Суглоби страждають доволі часто, та головна симптоматика іноді довго прихована. Коли вже починаються справжні симптоми, тоді людині стає дійсно погано. Найчастіше в суглобах починається запалення, яке переходить у хронічну форму. 

Разом із суглобами у людини сильно погіршується загальний стан. У неї постійно немає сил, зустрічаються часті головні болі та навіть озноб при захворюванні суглобів. Якщо суглоби не лікувати, стан буде тільки погіршуватися. 

В одному з останніх досліджень було виявлено, що запалення, яке виникає першим, може стати наслідком поганого імунітету. Тобто людина може часто хворіти, наприклад, застудою та постійно відчувати слабкість, але нічого не робити. Її зволікання далі переходять у захворювання суглобів, які швидко стають хронічними. 

Первинно запальні процеси суглобів починаються з “неправильної” бактеріальної флори. Вона своєю чергою виникає через погані звички та неправильний стиль життя. У висновку дослідження йдеться про те, що дійсно профілактикою захворювань суглобів є збалансоване харчування та помірна фізична активність.