Мольфар Орест Стафійчук розповів, що чекає на Росію після нападу на Україну

Наймолодший мольфар України Орест Стафійчук розповів, чи планує Путін вторгнення в інші сусідні держави та назвав наслідки війни з нашою країною для Росії. 

За словами Ореста, всі люди з надздібностями ще після подій у 2014 році зрозуміли – Росія готує повномасштабне вторгнення в Україну, і це лише питання часу. Дехто, опираючись на старі передбачення, пророчив навіть Третю світову війну, вбачаючи, що Росія розпочне вторгнення на більші території.

«Існує старе проротство, яке пролунало ще в 2000-х роках, де йшлося про те, що в майбутньому до Росії приєднаються такі країни як Україна, Білорусія, Литва, Латвія та Естонія. Мабуть, цим пророцтвом ще хтось користується, але можу точно сказати, що воно втратило свою актуальність – такого точно не трапиться. Ба більше, якщо агресія з боку РФ продовжиться – на неї чекає крах, криза, голодні бунти, а це може призвести до того, що країна розділиться і територіально перейде до інших держав. Тобто Росії може взагалі не бути на світовій мапі», – розповів Мольфар Орест. 

Крім того, експерт неодноразово казав, чим і коли завершиться життя божевільного президента Росії ­– Володимира Путіна. Ще в 2014 році Орест проводив ворожіння, з якого отримав відповідь, що це людина, в яку вселився злий дух. Він помре від тяжкої хвороби найближчим часом.