Ольгу Сумську публічно образили останніми словами

Бути знаменитістю непросто. Ольга Сумська переконалась у цьому особисто. 

Сьогодні, коли майже весь вільний час людство проводить у соціальних мережах, чи не кожен із нас зустрічався з хейтом та образами у віртуальному світі. Що вже казати про зірок, які щоденно виставляють на загальний огляд своє особисте життя.

Не виключенням стала відома українська акторка Ольга Сумська. За що тільки знаменитості не «прилітало» від шанувальників. На цей раз коментарі підписників не на жарт зачепили зірку.

Сумська виклала спільну світлину з відомою співачкою та народною артисткою України – Ніною Матвієнко, підписавши фото словами: «Зустрічі, які надихають».

Здавалося, що може бути не так у цьому фото, дві вродливі українки повинні радувати очі глядачів. Але знайшлися коментатори, які дуже погано відреагували на фото.

Сумська виклала неприємний коментар від себе та зробила відмітку зі сторінкою кривдниці.

Здається, що саме під цим фото зібрались усі недоброзичливці Сумської та Матвієнко, бо на одному образливому коментарі глядачі не зупинились.

На скриншоті зі сторінки зірки можна побачити коментар, де підписниця уїдливо запитує про добробут дітей та онуків Ольги, які проживають на території росії.