Рікі Мартіна звинуватили в інцесті та домаганнях

Відомий виконавець Рікі Мартін не приховує свою нетрадиційну орієнтацію та і загалом поводиться максимально відкрито з фанатами. Останні події переконали прихильників, що іноді їх улюбленець потребує реальної допомоги. Після звинувачень, які висунув племінник співака, що той начебто його домагався, Рікі подав зустрічний позов за наговори.

Племіннику співака всього 21 рік, та він вже встиг створити для себе не найкращу репутацію. Нещодавно хлопець відкрито звинуватив зіркового дядька в домаганнях та насиллі.

Раніше, після заяви племінника, була видана заборона за якою співак не мав права наближатися до родича. Далі обвинувач змінив свідчення та заборону зняли. Рікі вирішив не терпіти образу та й одразу подав зустрічний позов з немалою компенсацією.

Як заявляє Рікі, племінник постійно вимагає у нього гроші, та погрожує знищити його репутацію. Співакові нічого не залишилося, як подати позов. Розмір компенсації складає 20 млн доларів. Також в заяві співак назвав родича неадекватним.

Рікі, не дивлячись на підтримку фанатів, вже втратив чималу кількість контрактів через звинувачення племінника. Співак також відчуває, що він та його родина знаходиться у небезпечному положенні.