Росія смертельно вгатила ракетами по Краматорську: перші подробиці й фото

Напередодні вночі росіяни завдали ще двох ракетних ударів по околицях Краматорська. Там пошкоджені господарчі споруди.

Всього за добу росіяни вбили двох жителів Донеччини, повідомив 4 лютого голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram. Ще 14 осіб дістали поранення.

"На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар та Новоукраїнка. На Донецькому напрямку три людини поранено і вісім будинків пошкоджено у Курахівці. На ранок відбувся масований артобстріл старої частини Авдіївки", ‒ зазначив він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Горлівському напрямку одна людина загинула і ще сімох поранено у Торецьку. У місті пошкоджені 34 будинки, два дитсадки, амбулаторія, бібліотека, ЦНАП, будинок культури, редакція газети та будівля Укрпошти.

"Ще три людини поранено у Бахмуті. Там пошкоджено багатоповерхівку та адмінбудівлю. Інтенсивні обстріли тривають у Парасковіївці Соледарської громади, де є численні пошкодження. На Лисичанському напрямку зафіксували близько 20 обстрілів Торського і Зарічного Лиманської громади", ‒ додав Кириленко.

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів Харківської області.

У п'ятницю, 3 лютого, в Ізюмі підлітки знайшли фрагмент протипіхотної міни "пелюстка". Один із підлітків підняв міну з землі та кинув поруч з іншими. Міна здетонувала. Внаслідок вибуху діти отримали осколкові поранення.

Вчора внаслідок влучання у приватний житловий будинок загинули двоє братів 49 та 42 років. Їхній 70-річний батько отримав поранення та був госпіталізований.