Росія з новою силою атакувала Харківщину: перші подробиці (фото 18+)

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів Харківської області.

Під вогнем опинилися: Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Огірцеве та інші населені пункти, повідомив 4 лютого голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"У Куп'янську пошкоджена інфраструктура цивільного підприємства. У селищі Дворічна зафіксоване пряме влучання в квартиру на другому поверсі житлового будинку. Також пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих", ідеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вчора внаслідок вибуху протипіхотної міни "пелюстка" в Ізюмі постраждало вісім підлітків. У сімох дітей осколкові поранення.

"У однієї дівчинки психологічна травма гостра реакція на стрес. Стан постраждалих легкий, їхнім життям загрози немає. Проте всіх дітей госпіталізували до харківської лікарні для дообстеження", додав Синєгубов.

У п'ятницю, 3 лютого, в Ізюмі підлітки знайшли фрагмент протипіхотної міни "пелюстка". Один із підлітків підняв міну з землі та кинув поруч з іншими. Міна здетонувала. Внаслідок вибуху діти отримали осколкові поранення.

Вчора внаслідок влучання у приватний житловий будинок загинули двоє братів 49 та 42 років. Їхній 70-річний батько отримав поранення та був госпіталізований.