Прихована мобілізація у Криму – добрий знак Україні

Проведення прихованої мобілізації в окупованому путінськими військами Криму є дуже добрим знаком, що підтверджує вичерпування штатних підрозділів росіян у війні проти України.

«Тим людям у Криму, кого залучають до мобілізації, я хочу сказати – не будьте зрадниками та не виконуйте злочинні накази. Однак те, що вони зараз терміново проводять мобілізацію в Криму – дуже хороший знак. Це свідчить про те, що у них закінчуються їхні штатні резерви, а також їхні розхвалені професіонали. Окупанти змушені набирати цивільних. Мобілізовані цивільні сильно відрізняються від штатних підрозділів збройних сил російської федерації своєю неготовністю до участі у цій війні», – сказав генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко.

Напередодні заяви генерала Марченка з окупованого Криму почали надходити тривожні повідомлення про те, що місцевим жителям півострова примусово вручають повістки для участі у так званій «спеціальній операції» на території материкової України. Багатьом чоловікам нема куди бігти і ніде ховатися, оскільки окупанти проводять адресні рейди.