Студенти з обміну несуть небезпеку путінської росії

Нещодавно російський державний діяч, генерал армії, екс-директор ФСБ Микола Патрушев зробив чергову резонансну заяву, яка шокувала цивілізований світ. Він висловився проти надання послуги обміну студентськими активами з іншими країнами.

Реакція користувачів у мережі не забарилася. Освічені і не надто люди почали безпосередньо звертатися до путінського оточення, яке уявило себе «вершниками доль», у вкрай обурюваній формі.

Колишній директор ФСБ налаштований категорично проти приїзду до росії та відправлення до сусідніх країн студентів, які, на його думку, можуть легко піддаватися «згубному впливу західної пропаганди».

«У Вашингтоні націлені на зміну шкільної та вузівської освіти, підтримуючи короткострокові поїздки найкращих студентів до Америки, звідки вони повертаються агітаторами, готовими проводити так звані демократичні перетворення та створювати підґрунтя для реалізації сценаріїв «кольорових революцій», – заявив Патрушев на засіданні комітету секретарів рад Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) у Єревані.

Схоже, путінська росія і справді перетворюється на справжнє Задзеркалля, де підміна понять і нав'язування деградуючої ідеології превалюють над здоровим глуздом і припиняють навіть найменші спроби на нормальне існування у світовому просторі.