ЗСУ підсмажили російський "Солнцепек": хороші новини з передової

Розпочалася 346-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Противник продовжує наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, зазнає великих втрат.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна і Діброва Луганської області, а також Верхньокам'янське, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут і Іванівське Донецької області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 4 лютого.

"На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках без змін, наступальних угруповань противника не виявлено", сказано в зведенні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів. Знищено чотири безпілотники противника типу "Орлан-10". Українські ракетники та артилеристи уразили пункт управління ворога, два райони зосередження живої сили росіян та важку вогнеметну систему "Солнцепек".

"Противник розпочав заходи з евакуації населення з тимчасово окупованих територій. За наявною інформацією, до виїзду готують колаборантів із сім'ями у Троїцькому районі Луганської області", звітує Генштаб.

У так званій ЛНР відключили мобільний інтернет. Водночас ціни на тарифи не зменшили. Тим часом одинадцятикласників з Лисичанська вивозять до Татарстану, а у Кремлі заявили про недопущення неправомірного відчуження нерухомості на окупованих територіях на тлі масових заселень у чужі квартири в Сіверськодонецьку, Лисичанську та Рубіжному.